shopping

Har blivit lite shopping på senaste tiden, alltid roligt med nytt :)


129:-


79:-


199:-


150:-


Jag hittade mina skor också haha! 699:-

pictures

Har nästan inte gjort någonting mer förrutom att bada och så gick jag en lååång promenad.


smörgåstårta

Klockan ringde 08.00 i morse så det var bara att stiga upp. Elin kom och hämtade mig och vi åkte till lkpg, gick till hemköp och började förbereda lite. Sen blev det att sätta igång att garnera inför publik och sen bjuda på det :) En 40 meter lång smörgåstårta, men nu är vi lite trötta på det haha..

Fick 500:- för detta, hade knappt räknat med något så det var roligt att få något för de! Skulle handlat skorna efteråt men dom fanns inte i stan så vi åkte ut till tornby där vi stressade som fan då vi hade en timma på oss. Men dom fanns inte där heller. Men jag köpte en neccisär, en grå kofta och leggins! Men på tisdag blir det en aning lugnare shoppingdag!

linköping

TJENA!
Jag och 4 tjejer från klassen gjorde smörgåstårtbottnarna till imorgon! Hemköp lucullus (i filbytergallerian) 14.30, be there! Gratis smörgåstårta vettni, Linköpings längsta dessutom..
Brummade hem med Elin N sen, känns konstigt att vi 92:or får/har fått körkort detta år (om vi vill). Innan vi åkte hem gick vi till Monki och kollade om en tröja fanns som jag kikat lite på, och det fanns den :) Så den fick följa med hem.
Imorgon ska jag banne mig köpa mig ett par röda låga converse, punkt slut.

buhu

Min praktik på kvarnen är klar. Sista dagen är imorgon ifs och jag kommer verkligen sakna det! Hoppas på sommarjobb där, trivts som fisken i vattnet! Har bakat 3 kladdkakor som jag ska bjuda på imorgon tänkte jag. Nu vill jag ha helg helg helg och nästa helg också!

ja tack

Här skrivs det inte ofta ni..


Okej, vad har jag gjort? förflutet, bortglömt. Det behöver jag inte komma ihåg och ni behöver inget veta.
Vad gör jag nu? ingenting
Vad ska jag göra (i April)? Den kommande månaden, April är väldigt händelserik. Jag börjar från början!

26-27 mars - Jag och några tjejer i klassen ska hjälpa hemköp (Lucullus) att göra Linköpings längsta smörgåstårta (46 meter tror jag). På Fredagen ska vi lägga ihop alla bottnar och på lördagen ska vi garnera inför publik. Kl: 14.30 så får alla äta, gratis!

3-4 april - Kryssning med Birka paradise 

13-18 april - åker till Sälen med familjen

22 april - Åker till Stockholm på restaurangmässa och för att heja på Linnea som kom vidare till mack-sm :)

Kan bara säga att jag längtar!

sommaren?

ohh, nu vill jag bara ha sommar :)
Testade lite sommarkläder från garderoben, kom nu då!


Helgen

Ännu en helg har passerat.

I Fredags kom Christofer till Linköping och vi, läs; han shoppade och så köpte jag hans födelsedagspresent också! Väldigt skönt. Sen åkte vi hem till honom och gjorde i stort sett ingenting. Vi kollade på filmen flickan från ovan och den var väldigt bra men sorglig.

I lördags/igår gick jag upp tidigt och tog bussen hem. Sen åkte mamma och jag till Norrköping för en shoppingdag! Kom dit vid 11 och gick och kollade lite och handlade lite. Sen åt vi på fräcka fröken och båda tog köttfärspaj och jag måste tyvärr säga att det var verkligen inte gott.












EN ANING SKILLNAD PÅ SKORNA. Dom till höger är nyast som ni kanske ser.


Idag spelade vi innebandy och sen kollade vi på filmen äntligen midsommar, BRA och ROLIG film! Jag behöver plugga egentligen men det har jag inte gjort, ska väl kika lite på det nu.


onsdagskväll

Under den här onsdagskvällen har jag hunnit med att kolla på bröllopsfotografen för andra gången, helt okej film. Har ätit kycklingwok som var sisådär och så har jag duschat och alldeles nyss blev jag trött så borde lägga mig och sova nu. Imorgon väntar en 8 timmars lång dag på kvarnen. Det är kul men just nu vill jag bara vara hemma och sova, men det går ju inte. Tur att jag slutar 12.30 på Fredag.
Skapligt gammal bild (vad gör jag med tänderna rååh?)

stackars mig

Okej, den här bussresan då... Vaknade upp med en jäääääkla mensvärk som inte ville gå över efter en ipren. Åkte till jobbet och det gick bra fram tills tretiden, ännu värre. Slutade vid fyra och väntade på bussen, trodde jag skulle dö. Satte mig på en full buss och det var verkligen den värsta bussresan någonsin. Jag höll på att kräkas 2 ggr. Det kom upp men jag svalde. Mysigt va? fan vill ju inte kräkas på en full buss.
Förlåt om ni mår lite illa nu men det är fan synd om mig. Huvudvärk på detta med..

nej nej

Gud, jag har åkt den värsta bussresan hittills i mitt liv. Inget hände med bussen. Jag uppdaterar senare, ha det så bra sålänge!

återigen snöns fel

Okej nu är det såhär, hade det inte varit snö ute så hade detta aldrig hänt:
  • Min övervarma och billiga sko (ägt dom i ca: 2 månader) hade aldrig tappat sin sula i trappan. Alltså om det inte hade varit snö så hade jag aldrig köpt dom där skorna och jag hade heller inte behövt skämmas ett dugg.
  • Jag hade inte ramlat och slagit halvt ihjäl mig på väg in i bilen. Hade det inte varit snö så hade det inte varit så jävla halt som det är nu.
Fan, det räcker nu ju. Det är 1 mars, om en månad SKA det vara vår. Om 92 dagar är det 1 juni och då SKA det vara sommar.



Vilket föredrar ni :)? (den som svarar vänster kan ju dra)

hej hej hemskt mycket hej

Ligger i sängen och tar det lungt nu efter första skoldagen efter en veckas lov! Haft svenska, projekt och företagande och samhäll. Rätt segt att börja igen men det rullar, bara ett par veckor till lovet och snart drar jag med familj till sälen 5 dagar! Det blir nice.

Imorgon har jag lite sovmorgon igen, skönt. På ons-tor är det jobb/praktik (kvarnen matmarknad) och sen slutar jag 12.30 på Fredag, rätt så okej vecka :) I helgen då? Fredagen blir det kanske fest? och på lördag åker mamma och jag till norrköping för lite shopping.

Ska se klart spårlöst nu.


RSS 2.0