new

Vet ni, jag tar och byter blogg!
numera heter jag www.elinmariaa.devote.se
Hoppas vi ses där!

haha ja ni...


händelserikt

Skönt med lediga dagar, nu är jag seg och mår inte bra helt enkelt. Tur att man har en pojkvän som kan ta hand om en då!
I Torsdags blev det Linköping med Matilda på dagen för lite shopping, jag hittade dock inte så mycket, lite smycken och sånt där. Matilda därimot hittade väääldigt mycket. Fick vänta på tåget i typ 1 h så vi satte oss och tog en fika. På kvällen gjorde vi i stort sett ingenting, kollade på män som hatar kvinnor och pratade lite.
På fredagen vaknade vi rätt skapligt så vi gick upp och gjorde oss iordning. Åkte sen till Crille som skulle ha fest så vi var där en stund och sen kom det lite lagom med folk så det var roligt. När alla hade åkt hem var det jag, crille, matilda och walle kvar. Vi halvkollade på någon film och sen somnade vi. Vaknade på lördagen, haha såklart. Städade iordning och sen åkte Matilda jag och crille hem till mig.

För fler bilder, kolla facebook

 

Matilda åkte hem och sedan var det bara för mig och Crille att byta om för att spela fotboll med innebandygänget! Vi vann med 9-6 eller något sånt. Sen blev det hem att duscha och fixa lite sen kom alla igen. Vi åt tacos och sådär, kubb och lite. Trevlaaans.


boring?

Efter skolan åkte jag till Christofer, vi lagade mat och sen kolla vi på filmen Kick-ass, inte min typ av film men denna var riktigt bra faktist. Give it a try lixXxXom. Imorgon blir det lkpg med Matilda, niiceee

yes

Crille köpte ny soffa idag, imorgon ska jag inviga den..

hur tänkte jag nu

Jag måste vara trög, någonting sånt i alla fall.
Sitter och ska ladda in bilder från kameran genom en USB-kabel. Men den vill fan inte in i kameran så jag säger till pappa som är utanför "Jag får inte in den" , "Hålet är för litet för den" osv. (Jo det misstolkades också, snuskigt) Men tillslut kommer jag på att jag sitter med helt fel sladd, jag har alltså försökt i 5 minuter och fattade inte detta förrens 10000 år efter.

Adidaströja; junkyjard

Tee; JC

Jeans; ???


öööh

Alltså igår, när vi satt och åt så satt vi vid ett långt bort, med ett par lärare i ena änden, När en av dom ska gå ifrån så säger hon "Jaha, då var det dags att trakassera några elever igen" Helt seriös, man bara va fan, what the fuck, vad fan säger hon.. Hon kanske skämtade men ändå VA FAAAAN ska trakassera dig med så det så!!!!111

tjena hallå

Inte gjort någonting idag om jag ska vara ärlig, pluggat lite har jag gjort.
Sprungit en halv mil med mamma också!

free fallin

Försov mig idag, inte bra, inte roligt.
Mår fan dåligt just nu, hejdå


aldrig mer

Skoldagen var okej tills choklad och konfektyren började och jag fick reda på att jag och min grupp skulle göra chokladpraliner, vilket innebär att man måste temperera chokladen(!!!11) Alltså det finns inget roligt med det, det är så jävla tråkigt alltså. Först ska man smälta chokladen till typ 45 grader sen ska man hälla ut den på ett marmorbord och få den till en temperatur under 28 grader och sen ska man värma upp den till 42 grader igen, VAD ÄR DET FÖR MENING? tar bara tid och är oerhört tråkigt. Men nu är det gjort, tack och lov.


NYTT

BESTÄLLD! kostade 895 från början men var nersänkt till 480:- nu.
Har länge velat ha den men orkade inte lägga så mycket pengar på en plattång, även fast den är riktigt bra.

stressigt!

Vilken dag, skönt att den äntligen är över.
Hade prov idag, praktiskt i konditori. Gjorde;
  • Operalängd
  • gräddlängd
  • operatårta
  • frukttårta
  • 6 stycken bakelser
Nu är det "bara" 2 olika sorters småkakor, en sockerkaka, ytterliga 8 bakelser och sedan någon bit (större kaka, ex. biskvi/chokladboll). Herregud vad vi stressade och herregud vad fel det blev ibland, när jag skulle skära upp äppelbitar så skar jag mig så vi fick leta efter plåster i 8585849 timmar. Sen tog vaniljkrämen slut precis när vi skulle ha den osv.. Men slutresultaten blev bra, det är huvudsaken =)

Kom hem, jag och Crille drog ut och sprang en runda och sen kolla vi på andra avenyn, sista avsnittet idag. Fan, det är ju nästan sorgligt, rest in peace.


här ska det vara en rubrik förstår ni

Jahopp, skola idag igen. Springsaken gick bra, no problemooos. Dock gick mitt skosnöre upp redan första varvet (utav 5) och man fick absoluuuut inte stannar klargjorde han för oss. Så det fick gå, och det gick ju. Efter skolan blev det stan en sväng, hittade en skjorta/blus-liknande grej som fick följa med mig hem.


älskar dig


onödigt, verkligen

Den här skoldagen gick riktigt fort. Failade på samhällsprovet, fan vad svårt det var. Hoppas på ett G iaf! När jag kom hem så kom Crille till mig och vi gjorde i stort sett ingenting förrutom att vi var ute och sprang, var jäkligt skönt och det känns bra när man märker att konditionen förbättras för varje gång. Imorgon på idrotten har vi typ springtest eller något, man ska kunna jogga 2 km utan att stanna. Det jobbiga är att det är en sån där löparbana, alltså inte något spår. Vilket gör att det blir jobbigt psykiskt istället haha, man ser hela tiden hur lång tid man har kvar.


Blev ett långt inlägg, Kunde lika gärna skrivit såhär; jag har sprungit idag, samhällsprovet gick dåligt, på idrotten imorgon ska vi springa.

godmorgon

Sitter och äter frukost, vaknade för 30 minuter sen
och nu ska jag gå till bussen om 30 minuter. Skönt med sovmorgon!
Börjar vid 13.00. Något som dock inte är så skönt är att vi har prov i
samhällskunskap idag, usch! Nej ni, nu måste jag dra mig.
Ha en jättebra dag :)

förstår om ni inte fattar detta

TILL MATILDA HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH

yes

NÅGRA LEDIGA DAGAR KAN GÖRA EN SÅ JÄVLA GLAD

bakning

Har bakat idag, var ett tag sen jag gjorde det hemma.
Gjorde drömmar och brysselkex, gick ju helt ok!
resultat:

varsågod

Börjar alltid med en dagkräm som innehåller vitaminer och mineraler och skyddar mot föroreningar. Använder den i stort sett varje dag.

1. En foundation från L'Oréal eller Max Factors age renew. Lägger den jämt över hela ansiktet med en foundationpensel.

2.  Concealer från viva la diva. Använder den under ögonen och vid näsvingarna eller om jag har något annat jag vill täcka.

3. Puder från Max Factor, nr 42. Lägger endast ett tunt lager för att undvika att se blank ut i ansiktet. På ögonlocken och på kindbenen lägger jag främst då rouget och skuggan håller längre då.

4. Rouge, använder ofta H&Ms egna, tycker det är väldigt bra. Annars ett Creme rouge från viva la diva.

5. Ögonskugga, från Wet n' wild, eller h&m. Tycker att H&Ms ögonskuggor är väldigt bra och håller länge. Lägger oftast en hudfärgad skugga ända upp mot ögonbrynet som bas. Sedan lägger jag en vitsilvrig skugga mot ögonvrån och ut mot halva ögonlocket, på andra sidan lägger jag en svart. Vilket gör att det ser "tonat" ut.

6.  fyller sedan i ögonnbrynen med en ögonbrynspenna, även den från H&M. Ibland brukar jag använda en vit kajalpenna och eyeliner.

7. Avslutar med några lager mascara.

Jag är inte alls bra på att förklara men om det är något så är det bara att fråga. Låter som jag tror att jag är värsta proffsbloggarN haha, men vafan.

randominlägg

Gick in på blogg.se och ser att Hayden har klippt sig.
Tyckte hon såg mycket bättre ut innan. Vågat!


färgning

Har färgat ögonbrynen idag.
blev inte sådär jättestor skillnad men lite mörkare
glad att det inte blev svart som jag var orolig för haha!

Fick en kommentar, om jag kunde visa vad jag
använder för sminkprodukter. Det kan jag väl göra
Men inte idag, kanske imorgon, kanske någon annan dag.

Godnatt

bilder från valborg














valborg

Valborg igår, ingen speciell dag egentligen. Men Matilda kom till mig och vi tog det rätt så lungt, fast det gjorde vi ju inte men det lät bra. Sen skulle vi gått ut en sväng men det orkade vi inte så det kom lite folk till mig istället. Kvällen började rolig och mot mitten vart det segt och sen vart det roligt igen haha!

Idag mår man mindre bra men det finns det anledning till! Bilder kan komma lite senare under dagen.

RSS 2.0