nyårsafton

Nu har jag fixat mig och jag är redo!

vi hörs imorgon PUSS

klänning

Den här hade jag tänkt mig.


tveksam

passar en guldklänning till nyår?

Nu ska jag gå och duscha, sen kolla på en film och sen sova.
Imorgon är det nyår, det blir nog jätteroligt tror jag.

Läste lite på blondinbellas blogg och jag tycker det här var väldigt fyndigt;
"Ja vet, det kommer att finnas folk som ser bättre ut än mig,
ha ballare skor eller kanske till och med samma klänning! Och ja
min finne kanske skiner igenom sminket och håret kanske inte blev
perfekt men det är inget som jag ska lägga fokus på under den sista
dagen på året. Njut av kvällen och ha roligt istället! För det är bara
du som bryr dig.. ingen annan! Det här är din kväll. Glöm inte det!"

/ E.A

Tisdagen

Igår blev det bara att vara hemma hos älskling. Kollade på Twilight och den var riktigt bra, jag som inte brukar gillar vampyrfilmer! Men den här var mer verkligare.

Idag ska jag älskling och mamma till Linköping och kolla på jacka och ska kolla om jag hittar någon klänning men jag har en ifall det inte skulle finnas någon fin, känns skönt.

Nu måste jag gå hejdå

Sanning eller konsekvens

Fick det här av christofer idag haha!
lite smålustiga saker står det ju på korten.. b.la.
"visa med en charad hur du gör när du går på toaletten"
"gnid dig mot alla deltagare"
"snurra flaskan och kyss den personen som den pekar på
Haha ja ni hur ska detta sluta


Nyår?

Känner mig lite skeptisk inför nyår, jag har inget att ha på mig!!
Jag hittade en klänning, en väldigt enkel men den fanns bara i XL. den var skitfin och min kusin har den i XXS men den är nog en aning för liten.

Men det finns ju positiva saker med, man får umgås med vänner. Och jag hoppas få träffa Linnea och Natalie eftersom jag ändå befinner mig i Motala då och dom också gör det, tack för det gud. Att du satte dom i samma stad, för dom brukar göra mina dagar i skolan.

to our love

Jag saknar min pojke, fast imorgon blir det Vadstena och på Onsdag blir det Motala tror jag?
Men inget kan någonsin slå förra årets nyår, även om det här blir bra.


pictures

Jag lovade ju bilder:
Hyllan fick jag i julklapp :)

Och den här blev det för julklappspengarna


Jag tycker att livet borde levas baklänges..

1. Man skulle starta med att dö och få det överstökat.
2. Så vaknar man upp på ett vårdhem och får det bättre för varje dag.
3. Man blir piggare och smidigare och till sist är man för pigg för att vara där, då får man gå ner och ta ut sin pension.
4. Efter ett antal år börjar man arbeta. På sin första arbetsdag får man en guldklocka.
5. Så arbetar man i 40 år tills man är ung nog att dra sig tillbaks från arbetslivet.
6. Man dricker, festar och har sex och förbereder sig för att ta en paus.
7. Så börjar man skolan, blir barn igen, leker, har inga förpliktelser - tills man är en baby igen..........
8. De sista 9 månaderna tillbringas flytande runt i fridfull lyx. Där är centralvärme, roomservice m.m - och till sist lämnar man denna världen i en orgasm.

Dear diary

Jag har inte skrivit på 4 dagar så jag tänkte skriva lite om de tre dagar jag glömt skriva om
26:e, fredag. Jag och älskling tog 09.08-tåget till Linköping för att shoppa men jag köpte bara en Ipod, en rosa sådan. Jag tycker inte om reor. Eller jo vissa men inte sånna här hysteriska reor. Det är nästan ändå bara skit från förra säsongen som affärerna försöker bli av med. Men jag försökte köpa en jacka men när jag kom hem insåg jag att den var alldeles förstor så den får mamma lämna tillbaka.

Dagen därefter så vaknade jag med dundrande huvudvärk som jag också tog som en vanlig huvudvärk. Men när jag kollade mig i spegeln så såg jag att jag tappat synen på ena ögat, jag såg ingenting. Och kände genast igen mig, jag har ju haft migrän förr. Och jag visste att det värsta var inte att jag tappade synen. Det var när kramperna kom och det gjorde dom efter maten. Alldeles precis som förra gången för 2 år sedan. Så mamma fick ringa sjukvårdsupplysningen och dom frågade om jag slått i huvudet, och de hade ja ju faktist i Örebro, i rutchekanan. Så dom sa att vi skulle åka till akuten direkt och christofer och pappa hängde med. Och så fick vi sitta där i 1h och sen fick jag lägga mig i en säng och vänta i 1h men vi skulle fått vänta några timmar till om inte sköterskan kommit och sa att vi fick åka hem (efter lite medicinner) Men skulle de bli värre skulle vi ringa ambulansen (det var ju inte skrämmande då)

Det här inlägget blev rätt långt ändå, får ursäkta. Nu ska jag dra mig lite hastigt. hej
 (bilder kommer någon gång under kvällen)

Julafton

Jag blev helt överlycklig när jag kollade ut genom fönstret imorse, det låg snö på marken och det snöade. Dagen var räddad.

Ja faktist så har den här dagen blivit skeejtbra jag orkar inte skriva så jag förklarar med bilder, det blir enklast så.

Lite utav allt godis jag har gjort:






Lite utav det jag fick, jag fick pengar också som jag ska köpa en Ipod nano, lila. För :)

JAG VILL VILL

ha snö, det är -3 grader snälla bara lite snö

uppesittar kväll

Ikväll har jag kollat på bingolotto med min familj, vi hade fyra lotter och vad tror du vi vinner? endast 100 kr, usch ja!

Jag saknar min pojkvän, och får inte sova med honom på 2 dagar eller jag kan inte rättare sagt. Det gör att jag saknar honom ännu mer än vad jag redan gör, tänk vad bra att han finns!

Jag längtar tills imorgon med, jag är som jag alltid varit dagen innan.. Jag kan inte somna, jag vaknar jättetidigt och går till granen och där ligger ett paket som vi får öppna och sen är det frukost och sen gör alla iordning sig sedan börjar mamma och pappa med maten och så äter vi, sen Kalle Anka och sen julklapparna, underbart. hihi

Det enda ledsamma denna jul är att det bara är familjen, alltså, inga släktingar. Förr var det alltid mormor & morfar och farmor & farfar men nu är både farmor och farfar i himlen och mormor och morfar är skilda så morfar hör jag inte av så mycket och mormor firar med tranåssläktingarna eftersom de blir en bit att åka själv annars.
Men på annandag jul ses vi hela tjocka släkten så det är ju efterlängtat, speciellt i år. Första julen utan farmor :( Jag saknar er så mycket..Men min familj är ju världens bästa ändå så det är jag glad över <3

Nu tänkte jag kolla på någon rolig film och så ska jag sova. / Elin
P.S jag har uppdaterat 6 ggr idag, 6 gånger! herrejesus "nolifer"

Nyårskläder?

Vad ska man ha på sig på nyår? Jag vill ha något fint. Hittade den här klänningen men jag är inte direkt den som har klänning! Kul med lite förändring? Den var söt i alla fall


Strålande jul

Imorgon är det julafton, och det längtar jag till!
Den här bilden togs julen -07




Vimmelmamman

Jag har läst en blogg sedan 2 månader tillbaka ungefär och det är Lotta Grays blogg (www.vimmelmamman.blogg.se. Det är en tjej som är i 40-årsåldern och har cancer. Hon har en son på bara några år och så sin man. Och det går inte att sluta läsa hennes blogg, man blir verkligen berörd och man vill eller kan inte sluta läsa.
Jag får en blick av att hon har ett väldigt så hektiskt liv också, varför vet jag inte.. Det bara känns så. På något sätt känns det som man känner henne då hon nästan lägger ut ett videoklipp om dagen och att hon skriver så verkligt.

Det är inte ofta jag skriver om andra bloggar, eller om andra personer. Men den här bloggen är värd att läsa och jag önskar henne verkligen lycka till =)


På något sätt

Klippte mig igår.. Det vart väldigt kort men det är i vilket fall inte slitet längre och det var ju därför jag klippte mig, jaa. För att det var slitet alltså :)


Du behöver aldrig mer vara rädd


Helg i Örebro

I helgen åkte jag och min familj + christofer till Örebro, lite sådär innan jul. När vi kom dit spelade vi mest kort hela kvällen och bara tog det lungt. På Lördagen stod shopping på schemat och det blev det en hel del! Jag handlade christofers present också, sen en kjol, en t-shirt, leggins. Skulle köpt en jacka med och joo, jag hittade en men det var fel storlek självklart och den kostade 1800 men var nersänkt till 900:- så det hade ju varit värsta fyndet. Men nejdå. 
Jag deppade och vi åkte hem och packade badkläder sen gick vi till gustavsvikbadet. DET VAR SKITKUL, jag älskar att bada haha! : )  slog i huvudet i en rutchekana och det var ju mindre skönt.

När vi kom till stugan igen så gjorde vi oss iordning sen gick vi och åt på någon restaurang, det var gott.
Jag tog med mig kameran men som alltid när jag har med mig den tar batterierna slut och de gör dom aldrig annars, typiskt. På söndagen åkte vi hem.

Söndagen var väldigt seg så det blev mest film med älskling hela dagen, i firade ju ett år då. Men vi tänkte fira den efter jul, vad vi ska göra vet jag inte än! På kvällen vid 23.00 typ åkte vi till Mc donalds med pappa för han skulle möta sin kompis där och så fick han en GPS och en ny dataskärm, fick och fick.. Han köpte väl. Sedan så tog vi en glass där och nu orkar jag inte skriva mer. :) ha det

Bilder

Fick bilderna i Onsdags som jag tog i Tisdags, dom vart ju mindre lyckade utav 30 bilder så blev jag nöjd med 4-5 kanske.



Nano


Den här skulle jag också vilja ha i julklapp!


looking back

Jag och uppdaterande hör nog inte riktigt ihop. Jag är rätt dålig på de! 
Men under tiden jag inte skrivit har jag hunnit få jullov, behövligt. :)

Idag åker älskling och min familj + jag till Örebro när mamma och pappa kommit hem, det ska bli väldigt kul. Vi ska till de där badet Gustavsvik eller va de är och sen gå på stan och bara sooofta.

Vi har även hunnit sätta upp granen med, ännu mer juligt nu. Fast nu hinner jag inte skriva mer för jag vill inte ha en bra helg för det ska jag verkligen haa!


Ipod nano

Jag önskar mig den här i julklapp om ni vill veta!


Hockey

Skolan var inte ett dugg kul, efter den drog jag in till stan där älskling var. Fick ett par örhängen av honom sedan köpte jag lite julklappar! Efter blev det hockey med pappa emil och crille. LHC - luleå (luleee), men för mig fick lulee/luleå heta lussekatterna, det blev enklast att uttala!

jaha ni, det var rätt spännande de första 20 minutrarna då det stod 1-1 men sen kom lussekatterna i de andra 40 minutrarna och gjorde 5 mål till. LHC gjorde 2 mål, vilket måste betyda att det tillslut blev 6-3. Jag är inte stolt över att vara en LHC:are just nu, men dom brukar vara bra. DOM ÄR BRA!

Jag måste lägga mig i sängen nu sov gott

(min design är näst intill färdig, inte världens snyggaste men den får duga under jul & nyår)

pokerface

Skolan idag som vanligt och sen när jag kom hem orkade inte jag göra någonting, har pluggat lite.
Sen gick mamma och jag ute & gick. Mer än så orkar jag inte skriiiiiva!

Imorgon, fredag. Skulle jag och christofer på fest, men självklart kommer jag på typ en dag efter att vi ska upp 09.00 på lördagen för att stå i ett jävla chokladhjul som jag lovat pappa att göra. Såååå KUL väldigt. Jag har inte gjort något kul på länge och så när de äntligen händer något så kommer jag på att jag inte kan. baajs då!

På lördag kanske? händer de något på kvällen då? lucia?

Tiden räcker inte till

Nej tiden räcker inte till, jag har fullt upp och min design är skitful!!!!

Idag har jag varit i skolan och så tränat, usch vad jobbigt det var. Men usch vad skönt det är efteråt!
Jag orkar inte skriva för jag är alldeles för trött.

fresh

Jag tänker göra om min blogg lite "under ombyggnad". Det kan ta sin lilla tid så den är väldigt ful och tråkig just nu.

STÅ UT

köttbullar

Försov mig idag, eller vaknade väldigt sent. Hade 10-15 minuter på mig men det gick ju det också visade det sig för jag hann ju med bussen. I skolan har jag rullat köttbullar/stekt från 09.00-14.00, nu tänker ni "vilken tråkig linje" men där har ni fel den är skitrolig när man inte får göra korv eller köttbullar sådetså.

Sen gick en köttbullsluktande Elin till station och tog 16.10 tåget hem, vilket innebar att jag fick vänta i Mjölby i 50 minuter. Men så såg jag Towe 16.50 någonting och hon kom och var social, det tyckte jag var jättesnällt och bra. Jag saknar henne, vi har väldigt många roliga minnen tillsammans kom vi fram till. Och så kom bussen och så gick jag hem, Towe också. Sen kom Christofer till mig några minuter senare så vi tog cyklarna och cyklade ner till gymmet shitpomfrit vad jobbigt det var. Köpte ett halvårskort som SKA utnyttjas.

Imorgon har vi 4 lektioner, fyra tråkiga lektioner. matte, engelska, svenska och data! Slutar halvtre och då ska jag hem och sen träna direkt. ELIN ÄR PÅ GÅNG FOLKET, det var på tiden.

Nu ska jag kollar lite på Sunes jul och sen ska jag sova, och det ska bli skönt! / elin


the truth

"Sen dessutom så finns de ju de som låtsas finnas där för en och
som om man är skitbra kompisar. Men i själva verket hör de aldrig av sig,
de är bara jag, jag skriver frågar om vi ska ses osv. Men det blir aldrig något,
och de frågar endå inte tillbaka, så känns som det kvittar"

Detta tog jag utav www.sannawohlin.blogg.se som hon skrivit
Och jag tycker att det stämmer så himla bra, kunde inte skrivit
det bättre själv, men det är precis såhär jag känner.
Det är ju faktist lite tråkigt, så jag ska väl sluta höra av mig jag också.

Nytt liv

Imorgon börjat mitt nya liv, och det gör det!
ska äta afil med flingor till frukost, sen ta med en frukt till skolan, äta bra med mat i skolan + mycket sallad, ska till ikea imorgon så får ta med någon frukt dit med, allt för att inte bli sugen på godis el. något annat onyttigt. Jag ska klara det här, jag klarar det. Och med träningen blir ju allt lite mer peppande.

Jag har lite fel vanor här i livet, det är min sömn. Går och lägger mig typ vid 12 varje kväll så nu tänkte jag sova vid 11 för en gång skull. Sov gott :)

Det här är jag utan smink osv. haha, bilden togs speciellt till det här inlägget

Hard work

Jag har inget att skriva om så jag tänkte skriva om den 4/12 och det är ju idag!

Den här morgonen började med att jag drog mig upp vid 06.00 och jag gjorde mig iordning och allt som man gör på en morgon. Sen gick jag till bussen väldigt sakta för jag var förbannat trött och när jag kommer upp för "kullen" ser jag bussen komma, och det tar typ 2 min och gå dit, men det tar 20 sek för bussen att komma dit och när det är mörkt så syns jag ju inte när jag kommer springande FAST tur som jag hade så hann jag, jag sprang.

Det blev tåget till resecentrum och bussen till skolan. När vi kom dit hade vi först matteprov det gick skitdåligt jag har ju missat typ 3 lektioner när dom haft genomgångar om ekvationer, de går som de går. Efter kilade vi iväg till simhallen eftersom vi skulle simma på idrotten och de gjorde vi med. "simma så mycket ni kan på 20 min" sa Tarmo, och det blev väl 20 längder, men Emil den jäkeln simmade 36 eller var det var.. Snabb kille! ja, vi hade lite vattengumpa med, väldigt oseriöst. När allt detta var avklarat blev det att vandra tillbaka till skolan och vi hann inte äta så vi köpte en macka och smör & en loka i butiken, som vi sen åt på tåget hem haha! satt där och bredde våra mackor, måste sett lite roligt ut :)

När jag var hemma tillslut kom älskling till mig, vi sjöng lite singstar och sen drog vi och tränade. På tisdag börjar allvaret, till somarn. Då jeflar vetdu!

Nu ska jag inte ta mer utav eran tid. / Elin



Ullared

Väckarklockan ringde 03.30 imorse och efter mycket omställningar klev jag upp vid 04.00 och blev klar 04.30 och då åkte vi och hämtade upp Elin sen åkte vi till Mc.d och väntade på Elin rebecca och frida, dom kom, bussen kom.. Vi satt i bussen i ca: 3,5h.. Sov en timma så det var skönt, när vi var framme gick vi in och kollade. Fanns inte så snygga kläder (like usual).
Bilder kommer väl på det jag handlade men anyway här är en lista;
Strumpor
underkläder
smink
kofta
vanlig luvtröja med dragkedja (vad heter det?)
stickad tröja
singstar spel, 80-tal
presenter till mamma, pappa, emil och älskling
parfym
hårprodukter
godis

det var väl de.. Imorgon har vi matteprov. Har inte orkat plugga så får göra de på bussen & tåget och sen ska vi simma på gumpan imorgon med, ÅNGEST. Min kropp, fan ta den. Imorgon börjar jag träna med för jag köper ett månadskort. 450kr/månad för en finare kropp, värt.
Och så har vi engelska imorgon. Brittinger kommer väl va skitsur för att jag inte var där i fredags, jag var sjuk. Men det var prov då blablaa.. just nu har jag lust att bara skita i skolan men nej, det går verkligne inte.. bara sånt jag säger och de SKULLE va skönt men då har jag ingen framtid. det är 2,5 år kvar. Jag borde stå ut? jaadåå!


specialsydda tabletter

Vilken konstig rubrik tänkte ni, jo men jag har svårt med att komma på rubriker och så hörde jag nyss ordet "specialsydda tabletter" på ettan.

Jag har en väldigt hektisk vecka som ser ut cirkus såhär
tisdag; fixa till onsdagen, packa badkläder till tors, älskling, plugga på prov
onsdag; ULLARED, bussen går 5.00 från mjölby!!!!
torsdag; simning på idrotten, matteprov, träna
Sen är de lungt veckan ut förrutom att jag ska träna lördag och söndag

Nu ligger jag framför tvn och tänkte kika lite på julkalendern, hoppas den är ok. För i några år har de varit jättetråkigt (kanske jag som växer ifrån det, men ändå) Och vid 19.30 börjar halvåtta hos mig, SÅ bra!
Men vad har jag gjort idag då? Jag har varit i skolan och styckat en mittdel på en gris hela jäkla dagen, inte så mysigt när man ser hela grisen, nej. Men det gick ju bra. Kom hem 17.40, jobbigt.se

Igår var sista ggn jag red Lion.... Neh det var de visst inte, jag får komma och rida när jag har lust! tack och lov. jag började gråta när jag trodde det var sista gången jag skulle få rida min älskade Lion.

time to go, bye


RSS 2.0