hard to be

Min header går inte att fixa, jag gör som man ska men den sätter sig inte där ändå.. jag blir galeeen så det får se ut såhär ytterligare ett tag.

Igår så blev det Fredag och på kvällen åkte jag till älskling och vi vart hungriga vid halvåttasnåret så vi beställde en pizza, ja en pizza, en FAMILJEPIZZA. haha fast vi åt inte ens halva så det var rätt så onödigt och så kollade vi på idol och jag tyckte det var bra att johan åkte ut nu för de andra är så mycket bättre än honom.
Ikväll är vi bortbjudna till cilla och steve men nej, jag är sjuk och mår väldigt dåligt så älskling och jag blir ensamna hemma så det blir väl att ta det lungt och mysa!

Den här gjorde jag när jag hade födelsedagskalas vettni, inte så avancerat men det är GOTT

bad

Jag är verkligen helt jävla otrolig, va är det för fel på mig!
säger inte detta för att tycka synd om mig själv. Men usch
:(


trasigt

attans filurer! min dator är sönder, vet inte om jag ska skratta eller gråta?
För det första är den 4 månader ny? för det andra så gick den andra sönder också så fick ut den jag har nu på försäkringen så denna tog vi ej någon försäkring på. Inte så bra kanske med facit i hand. Jag har antagligen något virus, efter ca 10 minuter stannar datorn och så måste jag starta om, alltså är det svårt att ta bort viruset eftersom hela processen stannar i mitten, krångligt. Min datafixare (christofer) får kolla på det där, den killen kan lite mer än mig. hihihi min bästa

Idag var jag i skolan, vi hade bara tre lektioner. På matten gjorde jag 2 tal, jag förstår ingenting just nu. På idrotten dansa vi linedance, en ny speciell upplevelse som dock inte var så kul (testa inte) väldigt enformigt. Jag höll på att svimma i slutet med, hur tänker jag? Jag är med på idrotten trots att jag haft feber i 4 dagar och är förkyld, och väldigt mycket förkyld. Äh jag vet inte. Sen engelska väldigt VÄLDIGT tråkigt as usual, nej nu skriver jag om ointressanta saker känner jag, så jag tar och sätter en punkt HÄR.

men ge mig sommar dååååå


gimme gimme

Jag vill att klockan ska bli 19.30 då ska jag kolla på halvåtta hos mig (mitt favoritprogram)
Sen ska jag kolla på bonde söker fru, och sen tror jag det blir sängen.
Det var allt jag hade att säga för den här stunden. See ya later alligater

ajt

Helt plötsligt är det 3 grader celsius ute, hur gick detta till?
Igår var det några/någon(?) decimeter snö ute, men nu är ju nästan allt borta. Sånt blir man deprimerad av tycker jag. Men nu börjar jag friskna till btw och det är skönt, jag är feberfri och nu är de bara förkylningen som ska hämmas, och det försöker jag göra genom att ha nässpray vart jag än går, och äta halstabletter.

Imorgon tänker jag gå till skolan, vi har gumpa och vi ska dansa linedance! Och det vill jag inte missa, inte bra för förkylningen kanske men det struntar jag rätt hårt i nu om jag ska vara ärlig inte varje dag man gör det liXxXom.

Och idag är det preciiiis en vecka kvar tills jag drar till Ullared med Elin Frida och Rebecca, det blir naaajs. Mindre naajs är ju att jag måste gå upp 03.30 senast för vi ska vara vid mc donalds 04.30, slagg på bussen blir det nog + öva till matteprovet dagen efter och så har vi simning på idrotten då määä.
Hoppas inte det blir livräddning, då får jag skylla på något, jag kan inte, det går inte, jag vill inte!! Jag är svag och väldigt och väldigt osmidig.

Nästa vecka med börjar jag träna hörrni, för då har jag slutat med ridningen för ett par månader iaf. Det ska bli skönt att börja träna, och ett + är att det är i Skänninge och att det är öppet rätt sent på kvällarna eftersom jag kommer hem rätt sent och vill slappa ett tag.

Och så sista saken jag vill skriva om för idag. Det är skolan, tråkigt ämne? Jodå. Men vi har så lite läxor och prov så när man väl har det så sitter man där med allt DAGEN INNAN. Det är inte bra, det måste bli någon slags förändring på. Måste göra livsmedelshygienprovet med, baaajs.

Nu har jag skrivit av mig så nu kan jag lägga mig vid tv:n med ett STORT leende på läpparna.
Hejdå mina bloggläsare.

CHRISTOFER ÄR FAN DET BÄSTA JAG HAR

Christofer Berg

Du är det bästa jag har, jag kan inte vara utan dig.
Det finns ingen mening i livet utan dig, och det är inte något
jag bara säger. Jag älskar dig och det kommer jag alltid att göra!
<3



år 2005

haha denna film är från julen -05



design

jag ska göra om min design imorgon tror jag. Den börjar bli tråkig nu.. Så imorgon kanske ni ser lite konstiga saker, men jag lovar att skriva ett inlägg när den är klar.

JULSTJÄRNAN ÄR UPPE


sjuk

Snacka om att vara inte så aktiv. Men jag har varit sjuk så jag orkar inte skriva, jag orkar itne skriva just nu heller så jag skriver någon annan gång.

Nu ska jag kolla på halvåtta hos mig, roligt tycker jag :)

21 november

idag har jag namnsdag, grattis till mig vettja!

Vart att vara hemma idag, mådde väldigt illa inatt. Ska in till Mjölby och köpa foundation och lite annat smink. Sen när jag kommer hem ska jag försöka få igång mitt ps2 för vet inte vilken kanal det är på. Och sen ska jag till Boxholm med familjen för fam. Carlswärd har inflyttningsfest, time to go. Bussen går om 10 min

Just det, fyllde igår. Fick en tv dårååå, väggfäste till den, lacosteparfymen, örhängen, choklad, knästrumpor, vantar och lite mer! skitbra :) och pengar dåå, men släkten kommer på söndag.
PUSS

Stopp

Jag gick i 9AB i 3 år, vissa dagar var underbara, andra hemska.
Jag saknar Jenny, hon var alltid glad.
Jag saknar Karin, hon luktade gott (kokosboll/kokos) och var alltid snäll.
Jag saknar Emma, hon var min bästa vän.
Jag saknar Sofie, hon skrattade åt sig själv.

Jag saknar alla ni andra i 9AB med..

En dag kvar

Jag fyller ju om en dag, imorgon alltså.. Jag har bara önskat mig den här, samsung 32" och jag vet att jag kommer få den, jag råkade se den imorse haha..
http://www.computerforrent.com/images/products/Samsung32.jpg

Annars har vi haft 2 sköna & välbehövliga studiedagar tisdag & onsdag och imorgon har vi bara 3 lektioner sen blir det hem och bli firad av familjen + christofer <3 Och på söndag kommer släkten.
Men dom här två dagarna har jag varit hos christofer och idag har jag varit i stallet och ridit en sväng med Mimmi annars ingenting. Ikväll ska jag till biblioteket för jag vill låna lite böcker att läsa och sen ska jag göra min engelska läxa. Ha det bra!!!! :)

Studiedag

Vi har studiedag tisdag & onsdag.. det är lite lyxigt tycker jag. Så jag åkte till älskling igårkväll och tillbringade kvällen där. Lagade egna hamburgare det var mums! Och sen gjorde jag en tårta (varför?) skitgod, så vi bjöd hem christofers mamma och syster det var trevligt. Och hela tårtan tog slut imorse haha.. Men nu ska jag laga korvstroganoff och pasta. Önska mig lycka till. Bilder will come..

Exotisk planka

Denna gjorde jag i tisdags + potatissallad, mumma


weekend

Den här helgen har gått väldigt fort och det är lite tråkigt.. Men älskling har varit här hela helgen. I fredags kollade vi på idol och film och på lördagen var jag i stallet sen bakade jag drömmar, så förbaskat gott! Och på kvällen bowlade jag pappa christofer och emil, gissa vem som förlorade? jag.. skyller på att jag var ensam tjej haha!

Och nu är christofer på konsum & handlar dricka, jag orkade inte följa med.. Han är gullig tihiiiii och jag älskar honom <3
Imorgon blir det charken ska STYCKA! mohahah äckligt? kanske inte.


simhallen

Idag efter skolan mötte jag älskling vid simhallen och vi badade i ca: 2,5h det var ruuuligt, som alltid med honom <3 PLUS att han följer med mig till stallet imorgon för att jag tycker det är läskigt där, han hjälper mig till och med! Han är snällast och braigast.

Imorgon ska mamma & pappa åka t lkpg och handla paketoooor till mig för jag fyller om 8 dagar, äntligen!! Så det blir att vara hemma och ta det lungt imorgon, ska göra något manus till powerpoint grejen och sen har vi engelskagloser.. vi har aldrig läxor nästan, det är skönt. Förresten fick jag VG på datan även att jag missat typ hela Excel, jag är nöjd.

Imorgon på idrotten hörde jag något om att vi ska klättra, på sådan där klättervägg ni vet.. KUL!:D mindre kul är att vi har engelska imorgon, jag tycker inte om den pga av läraren. Man ser ju inte vad hon skriver, hon mummlar och pratar JÄTTEskånska och det är svårt dedär.. och på tal om skolan måste jag säga att jag tycker verkligen om vår klass nu.. Alla accepterar varandra och alla skrattar och ja, det finns en gemenskap. ALLA pratar och ingen är blyg, tycker jag är roligt för det måste väl vara ett tecken på att alla trivs? hoppas det.
Nu måste jag gå, tänkte sova1h tidigare än vanligt.. Gonatt


Jag på lalandia

Ta vara på dessa dagar

Ja, nu är det gjort. Mamma ringde ägaren till min älskade Lion och sa att jag tröttnat/ ville ta en paus. Varför jag egentligen inte vill hålla på med hästar för tillfället, det är en helt annan historia som inte har med hästar att göra. Men det tar vi inte nu. När jag hörde mamma prata med Eva (ägaren) så började jag gråta direkt, usch hemskt. Tänk att jag aldrig mer kommer rida Lion när novembermånad är slut, fyfan. Den tanken förföljer mig. Har varit fodervärd på honom i 2,5 år, kommer aldrig glömma honom.. men jaa, han är 18 år och han ska ju inte tävlas osv. och jag vill kunna tävla och utvecklas lite mer.. Så nej jag slutar inte med ridningen, kanske i 2-4 månader men längre klarar jag nog inte. Och under den tiden ska jag börja gymma, inget jag säger nu för det ska jag.. kan ju inte göra ingenting i veckorna förrutom skolan. Nej röra på mig måste jag! men för att återgå till ämnet, fan vad jobbigt det är just nu.. Dom här dagarna ska jag verkligen utnyttja, vara i stallet och bara kolla på Lion, rida, borsta.. alllt! njuta av den sista tiden tillsammans med någon man verkligen älskar, okej du som inte rider kanske inte förstår, men ett djur man haft i 2,5 år som aldrig sviker dessutom (haha) det kan man inte låta bli att älska.

Nu ska jag deppa lite, det tillåter jag mig själv. Sen ska jag kolla på tv sen ska jag sova.. Och så är det skola imorgon, bara tråkiga lektioner. Matte, engelska, svenska & data.. Nödvändigt? nej! Ge mig lite studiedagar och lov.
Fast imorgon ska jag och älsklingpälskling bada efter skolan i Lkpg, det blir mysigt. Och så kanske jag inte kommer tänka så mycket på det här.. äsch, det löser sig.. Lion står 1000 meter ifrån där jag bor högst, jag kan hälsa på han när jag vill. Och det betyder himla mycket!


grattis Jenny!

idag är det ingen vanlig dag för idag är det jennys födelsedag hurra hurra hurra! <3
Grattis på dig :)

Jag har mått illa hela natten, kan vara all deg igår haha! Men måste gå till bussen så jag inte missar den med.. ha det bra alla, skriver lite senare :)

lussekatter

Idag bakade jag lussekatter med chriliiiiistofer det var mysigt och de kändes som julen var nära, men först min födelsedag! förresten när vi åt förrut så sa mamma att jag och emil fick laga ngt till torsdagen då frågade jag vart dom skulle och då sa emil skitsnabbt "dom ska handla julklappar" ligger något lurt i det.. haha

På lördag ska jag crille emil & pappa åka och bowla! För mamma ska ha massa kompisar hemma. Och jag tänker vinna! Men detta inlägg fick bli kort för jag är trött och måste sova men lägger in lite bilder först..

Min nya hårfärg för er som inte sett också!

11 dagar kvar

Inte skrivit på ett tag nu, har inte haft någon tid eller lust i helgen.. Så vad har jag gjort då?
i fredags efter skolan kom Emil och hämtade mig och vi åkte till mobilia för han skulle handla något. Så jag gick in på Karlsson och kollade, bara skit. Men hitta en farsdagspresent - en mugg som det stod min pappa på och sen massa text i muggen, rätt snajs. Efter det åkte vi hem och christofer kom till mig.. vi åt mat och sen blev det idol och mys.

I lördags vaknade vi typ vid 11.00 och låg kvar i sängen till 12.00 eller ngt sånt sen vid 15.00 åkte jag till stallet med mamma och red och det gick väldigt bra! Sen blev det hem och äta god mat - egen panerad snitzel med klyftpotatis och sås! mums.. Sen kolla jag och christofer på en film och sen på Beck efter den somnade vi.

Och idag vaknade jag av att någon hade tv:n på väldigt hög volym så jag blev skapligt irriterad och vräkte ur mig en massa onödiga ord. När pappa & mamma åkt iväg så kom jag på att det var farsdag och fick genast dåligt samvete så när han kom hem så gjorde jag iordning fika och gav min present, han vart nog glad :) Sen åkte jag till stallet, fick med mig Christofer och jag mockade och fixade sen åkte vi hem och jag färgade håret. de blev mörkbrunt fast de skulle blivit typ ljusbrunt. äh det vart bra ändå. Sen till stallet och ta in hästarna och sen kollade jag och älsk på andra avenyn och sen åkte han nyss :/ <3

Imorgon börjar skolan igen.. usch ska ha säljsamtal med alla våran käraste Roger.. USCH ja, hur ska detta gå.. funderar på att skita i dom lektionen och komma hem väldigt mkt tidigare, men nej så blir det aldrig för jag stannar alltid ändå.. kanske skönt att ha det gjort? Fast klockan är 23.18 nu och jag måste nog sova.
Bilder och sånt kommer från helgen. Men inte idag.. puss på er alla

Omoget

Läste igenom mina två senaste bloggar haha, så töntigt skrivet! Varför skrev jag så? Jag har det faktist jättebra med mina nya vänner och så har jag ju alltid min emmapemma som jag träffade på bussen idag och vi pratade om allt, du är en sån kompis alla borde ha<3 Och så har jag Christofer, min familj. ni är underbara!

Jaa, idag steg jag upp hmmmrf när kan det varit? 06.00? jaa något sånt. Åt frulle och begav mig till skolan och vi hade Data först, excelprov med oh herregud, jag kan inte ens göra ett diagram tänkte jag då. Men det gick faktist efter det hade vi swedish, svenska. Där gjorde jag svenskaprovet som var rätt svårt-enkelt och sen hade vi den väldigt inteefterlängtade engelskan, värsta som finns eftersom våran kära lärare britt-inger varken kan prata svenska eller engelska bra va? Sen äntligen mat fast det var äckligt, vitpepprigt. Och till sist matte, fick reda på proven blev ett VG, kunde blivit bättre. Nääni måste gå nu.. ha det bra

usch

BORTGLÖMD? eeh ja.. Så känns det iaf, har inte tänkt på det innan men det finns ingen av mina vänner som jag umgås med. Men det är ingen som frågar, så jag antar att ingen vill. usch fy blää.. jag tänker inte skriva mer idag för idag är jag ledsen och trött. Ni får ha det bra

Helt slut

Jag är sjukt trött så jag tänkte lägga mig och se Maria Wern - främmande fågel del 4, den sista också. jättebra och spännande är den! Så se den vettja! Imorgon är det skola igen som sagt men kallkök från 08.15-14.15 så det känns skitbra!

Annars ser min vecka inte så fullproppad ut förrutom två prov dåråå, vi har typ aldrig läxor och har vi det så är dom väldigt lätta och det är väldigt bra tycker jag. Jag är väldigt glad att jag valde LP för det är verkligen roligt och jag tycker det är en bra klass, jag trivs helt enkelt.. Men jag trivs inte med en sak fast det kanske jag inte vill säga här, fast det spelar ingen roll, det är att jag aldrig träffar mina gamla kompisar längre jenny karin sofie & emma? vart har ni tagit vägen? Jenny karin och sofie kanske jag inte umgicks med massa på fritiden men alltid i skolan så ja, visst saknar man dom. Men känns som ingen försöker få kontakt med mig, och jag har gett upp. Emma träffar jag då&då fast det borde bli bättre där med, vi bor några meter ifrån varandra HALLÅ. Matilda då? ja, jag bor typ några meter ifrån henne med och henne har jag inte sett sen midsommar ööööh? och Towe? henne saknar jag! alla nätter i hennes husvagn, det var tider det. Sen saknar jag alla andra som inte är uppräknade här. Ska det bli såhär bara för att man börjar gymnasiet eller vad är det som händer. Jag vill ju såklart ändra på det här men varför gör jag inte det? för att ingen ens verkar vilja ha kontakt med mig. Inte för att tycka synd om mig själv, men det känns faktist så jämt nuförtin..

Fast nu ska jag inte skriva mer för nu är det filmtittande och sen ska jag sova. Och innan jag sätter punkt måste jag säga att utan Christofer hade jag aldrig klarat mig, usch vad ensam jag hade varit. Jag älskar dig, du är verkligen mitt allt och det finns inte ord för att beskriva hur underbar du är! <3 Utan dig är jag ingenting.

Tillbaka till verkligheten

Jaa, idag var det skola igen men det gick fort, hade bara handel och livsmedelshygien. Efter skolan kom baby in till lkpg och vi åt på mc donalds (jag som skulle sluta med sånt där, men nu så) ja sen gick vi i affärer och jag hittade bara en mössa och en lång grå t-shirt! passar ju bra till hösten, grått alltså.
 
Imorgon har vi kallkök hela dagen, äntligen. Och sen blir det hem och plugga, svenska + dataprov på onsdag, kul? nej. Nu ska jag och christofer kolla på någon film och äta popcorn, det är väl inte så onyttigt? Och sen ska jag se matakuten och sen lägger jag mig och sover.

Fick skolkatalogen idag också, äntligen.. Och jag ser helt knäpp ut på bilden men sak samma! Det är jag i mellersta raden tredje från vänster!


Seriöst

jag skrev ett inlägg, det tog mig 20 minuter.. Och när ja trycker på spara vad står det då? fel på sidan! Fan jag blir galepå detta, hänt 2 ggr nu.. Skriver imorgon kfldjfldfjödljfsdksödkö HEJDÅ

RSS 2.0