äntligen

nu är denna dag över, fantastiskt! dagen har varit segare än segast.
Nu ska jag sova, imorgon ska jag till ikano efter skolan med älskliiiing och shoppa sen ska vi hem till honom och sen tror jag det blir lite fest? det kan man ju hoppas

försvinn mensvärk!!!

Ett drömspel

Var på teater idag och den hette som min rubrik. Den var lite småknasig.

jag har mensvärk som inihelvete så jag ska ta en ipren snart och kanske sova? för trött är jag i alla fall.
Inte pepp på imorgon, slutar 16.45, det borde vara olagligt. Åker 07.00 från skänninge och kommer 19.00 till skänninge, 12h.. herregud!

slut för mig, hej

jag är modig

SEXTEST FÖR MODIGA!
Är du oskuld? - Nej
Någon gång haft sex med samma kön? - Nej
När hade du sex senast? - söndags
Vem hade du sex med senast? - christofer
Haft sex på offentlig toalett? - Ja
Haft sex i duschen? - Ja
Kollat porrfilm? - Ja
Haft sex i snön? - Nej
Haft trekant? - Nej
När blev du av med din oskuld? - 15 år
Haft gruppsex? - Nej
Haft sex på öppen plats? - Nej
Drömt sexdrömmar? - Nej
Blivit påkommen när du haft sex? - Njee
Haft sex i en bil? - nej
Sugit av någon? - Ja
Slickat någon? - Nej
Hur många har du haft sex med? - dedu
Haft sex i någon annans säng? - Ja
Ångrat att du haft sex med någon? - nej
Haft sex på stranden? - Nej
Vem tog din oskuld? -  *****
Har du tagit nåns oskuld? - nej
Har/haft kk? - nejdu
Haft sex med någon annans flick / pojkvän? - nej
Tänkt på någon annan när du haft sex? - nej!
Haft sex i någons förälders säng? - Ja
Haft sex i sjö/hav/pool? - ja
Haft sex med någon kompis bror / syster? - Nej
Somnat under sex? - Nej
Haft sex när det är andra i rummet? - Ja
Varit med någon som är äldre än dig? - Ja
Varit med någon som är yngre än dig själv? - nej

fettisdagen

Är det meningen att man ska vara fet den här dagen på året?
I alla fall var inte jag det, tur det. Jag både tränade och var ute och gick. Åt morötter och knäckemacka till lunch och köttfärssoppa till middag, duktigt Elin.

Idag var det där jäkla grisdelsprovet (gaah) jag fick 27/29 var väl vg? Men jag ville ju ha alla rätt ju, lite besviken. Christofer kom till mig efter skolan och vi såg halvåtta hos mig, sen gick vi till gymmet och tränade, sen kom mamma och mötte mig sen gick vi hem igen.

Imorgon ska vi på teater med klassen och jag som tänkt ta ledigt sista lektionen och åkt till umo, jag har blivit jättetjock av mina p-piller!! det lider jag av vääääldigt mycket, så det går i överdrift ibland och jag får för mig att sluta äta eller kanske få upp det jag åt. Nej, så långt får det inte gå. Sen jag började äta dom har jag gått upp 10kg, är det inte förjävligt? usch! Jag måste byta innan jag spricker.

Imorgon ska kommer min kusin, då kan jag inte gymma, på torsdag kommer jag hem klockan sju så det kan ju gå. På fredag är de party och lördag söndag blir de träning! Jag älskar känslan efteråt.

Nu ska jag inte ta upp mer tid, ha de så bra allihopa!

ge mig fredag!

På Fredag slutar jag 10.30, sen kommer älskling in till Linköping och så ska vi shoppa. Sen blir det nog fest på kvällen, ajjemääään


usch på chark

Skolan 8.15 till 16.15, segt nu efter lovet. Styckade hela dagen, mums, noooot!
Nästa vecka och sju veckor framöver blir det bageriet och konditoriet varje måndag och Tisdag och efter dom veckorna är det kallkök som gäller. Så varje måndag och tisdag fram till sommarlovet är räddade!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen kolla på halvåtta hos mig..

gladiatorsandaler


BESTÄLLDA!

serveringskläder

Jag ska servera tre dagar nu framöver, och jag har inga svarta byxor, eller de är sönder.
Så jag måste åka in och köpa det, och en vit skjorta/blus.
Det blir braaaaooo

melodifestivalen ikväll!

c(:

1 år och två månader <3


ensam hemma 2

Det var mysigt igår, men jag blev jättetrött jättefort!

Idag är det Lördag, om 2 dagar börjar jag skolan, om jag ska se det positivt eller negativt vet jag inte? Man kommer ju närmare sommarlovet. Fast skolan är ju inte rolig, inte ens det praktiska eftersom vi är i charken, nästa vecka blir de bageriet, yes, äntligen.

Idag ska jag laga mat till alla tre igen både middag och lunch, men jag fick bestämma!
lunch - kycklinggryta och pasta
middag - rösti/klyftpotatis/ris, något kött, bearniesås



fredag

ikväll blir det pizza med emil och christofer!
emil ringde nyss, han hade kommit med tåget och var fast i Mjölby. Han hade inga pengar på kortet! KLANT
så jag som aldrig fört över pengar fick göra det från hans sparkonto och det tog sin lilla tid, men till slut så! Nu kan jag ju det, fast jag såg att han hade 34:- kvar så han kunde ju faktist köpt något för 4:- och tagit det på 28 eller något, äääh

Nu ska jag vänta 40 minuter på honom och sen blir det mys hela kvällen.

impuls

Idag när jag vaknade så frågade pappa om jag skulle med till Mjölby, jag hade ingenting för mig så vi åkte dit. Men så kom vi på att jag behövde en ny mobil och jag visste exakt vilken jag skulle ha, men den fanns ingenstans i mjölby (bara 4 butiker men ändå) så vi åkte till Linköping och där fanns den, tack the phone house. Den är guldig och svart, det tycker jag om. Sen gick vi in på Willys och handlade lite mat och dricka tills helgen eftersom mina föräldrar åker till Halmstad och sen skulle pappa till systembolaget, och det var bara de vi skulle göra i Mjölby. Men en extra sväng till Linköping är ju aldrig fel heller! Vi åt på någon restaurang, vet ej vad den heter. Men det var väldigt gott!

gymmet

Varit på gymmet från 20.15 till 21.45. det var skönt!
Blev mest kondition och ben!


Räkmacka



Jag gjorde räkmackor åt min familj förrut, det uppskattades :)
Jag vart lite nöjd med den här iaf haha, det är väl sånt här jag borde
kunna vid det här laget med tanke på linjen jag går!


tre bilder



bild 1 - nyvaken älskling
bild 2 -
bild 3 - frulle


GOD kladdkaka

jag misslyckas alltid med mina kladdkakor, dom blir inte sådär "bra" kladdiga, antingen för kladdiga eller för torra. Men den här vart helt perfekt, mums!

du behöver:
100 g smält smör
2 ägg
3 dl socker
1,5 dl mjöl
1 dl kakao
1/2 tsk salt

Smöra en form med löstagbar kant (funkar med en vanlig form) och bröa den med ströbröd. Sätt ugnen på 175 grader. Rör i hop de torra ingredienserna och tillsätt sen smöret och sist äggen. Häll över smeten i formen. In i ugnen ca 15-30 min, beroende på hur stor form man har mm. Känn med sticka med jämna mellanrum för den ska vara KLADDIG! Hellre för kladdig än tvärt om.. Serveras riktigt kall med grädde eller glass. MUMS


de sista ljuva åren

Idag vaknade jag vid 07.00 av att älskling åkte till jobbet, men somnade om till 12.00! Det var längesen och det var alldeles perfekt. Sen började jag göra mig iordning och fixade lite sen lite senare tog jag bussen till honom idag och jag stör mig på att det kostar 23kr nu ist för 20!! inte för att jag är snål men för att det blir väldigt mycket krångligare. Jag hade två tjugor och 2,50 i plånboken och då måste jag ju betala med två tjugor och då får jag ju 17 kr tillbaka, det blir ojämnt och det blir krångligare helt enkelt, dagens i-landproblem haha.

Nog med gnäll. Det här sportlovet har jag inte gjort någonting på än att varit med min bästa, det är ju det bästa. Igår tränade vi även i 1h och vi ska träna tor-sön så det känns bra sen!
I helgen ska vi mysa hemma hos mig, mamma och pappa åker till Halmstad över helgen. Pappa är i London förresten, i måndags var han i Schweiz och på tisdagskvällen åkte han till London, han kommer hem imorgon, på fredag åker han till Halmstad och nästa vecka till Tyskland! Bra att han är hemma så mycket haha. Fast fördelen är att resor = taxfree = BRA.

Nu ska jag och pingen kolla på film, ha de braigast!
- ni känner dom inte, jag drar till bo't nu!

Sportlov

Första dagen på sportlovet, det känns väldigt skönt. Men hoppas det inte flyger förbi som alla andra lov, hastigheten får gärna saktas ner en aning.

Idag är älsklingen hos mig, fast han sover fortfarande. Vi var uppe till 02.00 inatt i hopp om att jag skulle få sova till 12 eller i alla fall 11.00, men nej här vaknar jag 09.30 hur pigg som helst! Idag ska vi nog bara slappa och bestämt mat har jag gjort som vi ska laga sen (hur ska det gå?) lövbiff eller om det heter lövbit? med sås och klyftpotatis!

Imorgon när mamma kommer hem ska vi åka och handla nya kläder för det behövs nu till våren. Och så måste jag börja träna igen, har ju varit sjuk en vecka och är fortf. förkyld och hostar. Känns lite tråkigt när man köpte ett halvårskort. Men sånt är livet!

bye


Alla hjärtans dag

Jag är tråkigt, jag skriver inte så mycket här längre. Tiden finns inte det bara är så!
Men idag när jag vaknade så låg det ett brev med pengar i från mamma och pappa, och sen ska vi på kryssning den 5-6 april, det blir roligt. Ikväll ska jag och älskling åka hem till honom och laga mat och mysa bara <3

Nu är det sportlov och det är väääldigt skönt, ska inte göra ett skit och det känns också skönt!

Varit sjuk hela veckan och borta från skolan 2 dagar, förkylning och feber. I tisdags var mamma och jag på ikea och handlade lite. Skulle egentligen fått med mig lite kläder hem men jag orkade inte gå in i en endaste affär. På ikea köpte vi lite ramar och ljuslyktor till mitt rum, nu vill jag ha in rosa i mitt rum! Har haft svart och vitt ett tag men det är så tråkigt nu när våren och sommaren kommer.

Till vänster ser ni ramarna och ljusen (en christofer i sängen med)


Nu ska jag kila iväg och äta, sen blir det Vadstena! Ha en bra dag


2009 nånting

Jag är sämst på att uppdatera, so what.
Jag har ändå ingenting roligt att skriva om eftersom jag varit sjuk i 2 dagar nu, alltså varit hemma från skolan och det är inte alls kul att bara gå hemma! Imorgon ska jag till skolan för vi ska bowla på idrotten, det kan bli kul.

:)


Du är ...



Du är min största första kärlek
Du är något speciellt för mig
Och jag är så glad att jag fann dig

Du är det vackraste jag vet
Drömmar om dig gör mig så het
Jag tänker på dig dag som natt
Det är för dig jag sjunger min skatt
Du betyder så himla mycket för mig
Du vet att jag, Jag älskar dig

haha rolig

En pappa letade efter sin dotter och fann ett brev på hennes säng. Med värsta föraningar läste han brevet med darrande hand.

Kära Mamma och Pappa,
Jag är väldigt ledsen att behöva säga detta men jag har lämnat er och stuckit iväg med min nya pojkvän.
Jag har funnit den sanna kärleken och han är helt underbar - speciellt hans söta piercingar, ärr, snygga tatueringar och hans stora motorcykel!
Men det är inte bara det - Jag och Ahmed ska också ha barn, jag är redan i fjärde månaden. Vi kommer att bli lyckliga i hans husvagn i skogen, och han säger att han vill ha fler barn med mig.
Jag har också förstått att marijuana inte alls är farligt (snarare tvärt om eftersom det även används inom sjukvården).
Vi odlar det i gläntan bakom husvagnen till oss själva och till hans vänner. I gengäld får vi från dem hur mycket ecstasy och andra piller som helst.
Vi hoppas dock att medicinforskningen snart hittar ett botmedel mot AIDS så att Ahmed kan bli bättre - han är värd det.
Ni behöver inte ora er för pengar - Ahmeds vänner, Andrej och mr Stanislav är i filmbranschen och har ordnat så att jag ska bli skådespelare!!!
Det är visst väldigt bra betalt, 500 kr per tagning och jag får ytterligare 500 om det medverkar fler än tre män i samma scen, och ytterligare 1000 kr om det medverkar djur (och jag som ju älskar djur, ett kan knappast bli bättre!).
Oroa dig inte Mamma - jag är 15 år gammal och kan faktiskt ta vara på mig själv.
Nån gång så kommer jag och hälsar på er så att ni kan få träffa era barnbarn.

Puss Puss
Emma

P.S
Pappa, detta var inte sant - jag är faktiskt bara över hos Sandra och kollar på TV. Jag ville bara få dig uppmärksam på att det finns värre saker än, som du uttrycker det,
- ATT SVERIGE FÖRLORAR PÅ SATANS STRAFFAR!!!

9 dagar

Det var ett tag sen jag skrev, men jag har ingen tid känns det som!

Ikväll ska mamma lägga i blonda slingor i mitt bruna tråkiga hår och sen ska jag göra mig lite popcorn och ladda ner någon bra film. Förlsag? =)
 

RSS 2.0