Here you have



Ny låt av Elov & Benny, värd att lyssna på ;D

Like a lady

Efter en vecka i Vadstena så har jag nu landat i mitt rum. Pappa kom och hämtade mig och så åkte vi till kyrkogården och tände ljus hos farmor och farfars grav. Har inte varit där på ett tag så det blev lite jobbigt.

Vi har gäster just nu men social som jag är så sitter jag här ändå och funderar på vad jag ska skriva om, men kommer inte på någonting, vilken lördagskväll! Varför stannade jag inte hos Crille?

Just det, imorgon blir början på mitt nya liv haha.. Ska verkligen börja träna ordentligen nu (4ggr i veckan) och sen äta bra och sådär. För snart är sommaren här igen, allt går så fort.


Dagen efter det

Tjena! Igår vart det lite fest.. Vi var först här hemma hos Crille och förfestade lite med cirka 20 andra som jag knappt kände men sen kom Sanna så då kände jag i alla fall någon haha sen åkte vi ut till Borghamn och jag tyckte det var lite segt men det funkade, var väldigt mycket folk.

Åkte hem typ 23.30 med en tjej som jag träffade där som var jättetrevlig!

Har inga bilder då mitt batteri tog slut för fort.... Ikväll ska jag hem för första gången på 1 vecka så jag ska väl umgås med min familj..




nyttigt + onyttigt = helt ok

Klockan är redan kväll! Dagen har gått jättefort.. Jag och Christofer gick till hans mormor och åt tårta för att Amanda och Jacke fyller 18 imorgon, gott. Sen satt vi där en stund och när vi kom hem lagade JAG tacos och så gjorde jag lite grönsaksdipp tills ikväll så det blir gott.


En pojkvän

 

Jag älskar dig!


Look at me now

Vaknade 13.30 idag, uppppss. Ska fixa iordning mig lite och sen ska jag och Christofer ta en lång promenad har jag bestämt!


det rusar iväg

Skriver aldrig här längre, orkar inte just nu.. Känns som jag har fullt upp fast jag egentligen inte har det.

Höstlovet går för fort, det är redan Torsdag!! Vad har jag gjort då? Jag har varit i Motala, i Linköping och i Vadstena med Crille. Men imorgon, torsdag så ska vi nog bara slappa och sova uuuut. På fredag är det någon Hallowenfest så då ska vi på den och det ska bli roligt. Men så ser jag fram emot Lördag också för då kommer Matilda till mig och då blir det film och prat, tjejkväll helt enkelt.

Bara för att jag inte har något att göra så kan jag lägga in bilder på det jag köpt när jag varit i Motala/LKPG.


Linne 149:-


Långärmad tröja 149:-


skor 249:-


kjol 199:-


Och så köpte jag lite mer smått och gott som strumpbyxor, vantar och sånt där!:)

inköpt


Kjol 199:-


skor 399:-

Var på ikano med mamma och min bror nu idag och jag skulle egentligen inte köpa något men fick de på bilderna, tack mamma :) Sen åt vi på någon restaurang och sen åkte vi hem!

Nervositet

När jag steg upp ur sängen i morse så kände jag en pirrig känsla i magen, vi skulle nämligen ha praktiskt och teoretiskt prov i kallköket. Där trivs jag dunderbra och man vill ju göra sitt bästa så man visar vad man kan så därför blev jag nog nervös idag. När vi kom till skolan så började provet och vi hade 2,5h på oss. När jag testade att göra det hemma för en vecka sen så tog det 1,5h men nu räckte knappt dom där timmarna men det kan nog bero på att det var väldigt fullt överallt eftersom alla gjorde olika saker. Men jag vart skapligt nöjd med mina landgångar.

I slutet skulle Marie (våran lärare) bedömma det efter smak och utseende, hon bedömde även under tiden som vi jobbade. Jag blev jättenervös när hon ropade upp mitt namn eftersom att alla stod och kollade på. Hon smakade på den och tyckte den var god, om hon inte ljög haha! Fick positiva kommentarer om den så det var ju bra!

Den här gjorde jag hemma förra helgen. Dom idag blev mycket bättre!



Åkte till crille, stoffe, kringlan, pilte, rille...kärt barn har många namn, haha nävars men dit åkte jag och vi åt hos hans föräldrar sen gick vi hem till honom och kollade på film och bara tog det lungt.. Pappa hämtade mig sen och nu ligger jag i sängen och ska snart sova!

Förövrigt så har jag inget hårtips eller alltså, vad vill ni veta? vad vill ni kunna?

Såå



Sådär, syns ju inte jättebra på klippet

1. tvinna en hårslinga i luggen
2. lägg över hår på den tvinnade slingan
3. sen är det bara att snurra och samtidigt ta med hår.

fattar ni haha? annars får jag göra en bättre, crille får filma ;)

stress

Igår tänkte jag att jag skulle filma nu på morgonen men det hann jag inte med så det får bli senare ikväll. Blir gymmet efter skolan med.. Det var ju ett tag sen!

Nej nu måste jag borsta tänderna och sen gå till bussen, vi ses.


Funderingar

Jag har i ungefär 6 månaders tid undrat vad jag ska ha som "inriktning" på bloggen. Jag har aldrig känt att jag är bra på någonting särkilt men har nu under några månader börjat intressera mig av hår, olika flättekniker, håruppsättningar osv. Vissa kompisar säger ofta att jag är så fin i håret och hur jag får det så.

Så tänkte faktist ha det som lite inriktning för jag vet att innan jag visste hur man gjorde så letade jag själv efter en sån blogg men hittade aldrig någon så nu känner jag att jag vill dela med mig av min kunskap till dom som inte kan men som vill lära sig.

För hur kul är det att läsa om hur mina dagar ser ut varje dag, det är ju alltid samma visa. Men så blir det ju tråkigt att bara läsa om massa hårtips också så därför kommer bloggen delvis handla om mode, sminkningar och typiska tjejgrejer.

Hoppas det blir en bra grej av detta!

kram på er

Inbakad fläta



Man ser inte hur jag gör riktigt men om någon
vill ha en bättre så fixar jag det!

Imorgon tänkte jag lägga ut hur man gör en "snurrfläta"

video strax

Om någon timma eller två så tänkte jag lägga ut en video när jag gör en inbakad fläta eftersom många frågat hur man gör en själv och för att slippa förklara för alla så får ni helt enkelt kolla och sen är det bara att öva öva och öva...


Put on my blue sweet shoes

Har ingenting att skriva om, kommer inte på någonting!

Men cool jag är

skolfoto år 2009





LP2A

Att ta med eller inte ta med, det är frågan.

Idag var jag i skolan för första gången på 5 dagar inklusive helgen. Det var inte så segt som jag trodde även fast vi gick till 16:45. Hade choklad och konfektyr på eftermiddagen som vanligt och då gjorde jag och Michaela triotårta, alltså en tårta med tre lager även kallad moussetårta, jättegott.

Har praktist och teoretiskt prov i kallkök på Onsdag och jag ska ju till Vadstena i helgen så jag ska vara överdrivet duktig och ta med det dit så att jag kan plugga lite.. Men det vet ju även jag att jag ändå inte kommer göra böckerna kommer bara ligga där och skrika på mig men då skriker jag tillbaka

- AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH, JAG TÄNKER INTE.

jag lämnar dom nog hemma förresten. Så får det bli!


alla gillar vi musik

Tänkte lägga in lite låtar som jag diggar
gamla som nya



Festmetoden, rätt peppande
och rolig text!


Alan Jackson - Remember when
lugn och fin låt


Miss li - dancing the whole way home
Väldigt bra och fartfylld låt


Sonja alden - du är allt
jättefin och lugn kärlekslåt


The ark - a father of a son
Blir väldigt glad av den här låten




Master blaster - walking in memphis
glad låt!



Darin - viva la vida
10000 gånger bättre än orginalet

hahahahahah



Alla har nog sett den här men ändå, lika roligt varje gång hahahaha!

COME ON

Nu är det såhär pappa jag och Crille tippade på 4-0 till Sverige (dom spelar mot Albanien) och det står nu 3-0 SÅ KOM IGEN NU SVERIGE BARA ETT TILL MÅL DÅ!

update: jäkla albaner som gjorde ett mål råååh


Helt slut

Okej, jag ska fatta mig kort

Vill ni veta när jag somnade inatt? eller man kan inte ens säga att jag sov på natten, jag somnade 06.15 pga att jag sovit hela dagarna. Vaknade vid 13.00 och har tyckt att det var konstigt att jag ändå varit någorlunda pigg men nu är jag helt död haha.. Ska se klart fotbollen och sen ska jag bara S-O-V-A.

Förresten vill jag ha helg också, det blir mysigt!






guest

hej alla elins bloggläsare, Christofer här. Jag ligger i elins säng och tittar på tv och hon ligger bredvid. Hon börjar bli frisk nu så snart kan vi hoppa & stojja igen. Men ska titta vidare nu men kom ihåg fortsätta att läsa om hennes liv och även kommentera lite oftare. /Christofer Berg


Det här är kul haha!


Förlåt

Har bara skrivit om ovettiga saker idag/ihåt, sånt som egentligen ingen vill läsa om, inte ens jag. Men det är så svårt när man är rastlös det finns liksom inget vettigare att göra så därför ska jag.. jaa vad ska jag? Jo jag ska lägga ut lite bilder för sånt är väl alltid roligt att kolla på. Det tycker i alla fall jag, så varsågod:


Det här är jag 2006 eller 2007


Landgångar som jag och Sara gjorde


ett av alla mina brännmärken. Detta
fick jag från en ugn i kallköket


kul i omklädningsrummet


Jag orkar inte mer nuuu!

Ännu en design

Tror jag lagt typ 4h på att bara göra designer idag till bloggen men nu är jag nöjd, väldigt nöjd.

Gjorde även en till Christofers blogg, kika in -> http://christooferberg.blogg.se

Nu har det hänt något

idag slog jag mitt rekord, jag hade fler besökare än jag någonsin haft på ett år haha denni!
Den blåa är det alltså, den röda är ju bara per klick för er som inte vet :)


Nu är jag ensam

Crille åkte nyss ifrån mig.. Det har varit mysigt, vi kollade på halvåtta hos mig och andra avenyn.

Jag är verkligen rastlös, man har ju ingenting att göra om dagarna när man är sjuk. film, sova, dator, film och så vidare.. Någon som har förslag på vad man kan göra ? På tal om det så är det 38 dagar kvar tills jag fyller år ha-ha.


det bästa

Jag måste säga att jag har nog världens gulligaste pojkvän t.ex. nu så kom han precis innanför dörren och jag frågade om han kunde åka och köpa nått gott till mig och det gjorde han utan att ens tveka.. Han gör alltid allt för mig, bortskämd jag är! Kanske dags att ge tillbaka, fast det gör jag faktist också även fast det inte är lika mycket haha!

Febern går inte ner och förkylningen är kvar som vanligt och en skaplig tjejvärk på allt detta också. Jag får nog inse att jag inte kan gå till skolan imorgon. Har praktiskt så kanske inte så bra om jag nyser och hostar när jag håller på med mat och sånt där..

Mejlade till min mentor nyss. Vill ha reda på mitt svenskaprov!

Test

Tänkte göra lite olika tester då jag inte har någonting att göra + att ni får reda på lite mer om mig då vare sig ni vill eller inte haha!

Tre-saker-testet

Tre saker som finns på mitt fjärrkontroll, ljus, plånbok
Tre saker jag gör just nu: sitter vid datorn, gör ett test, ligger i sängen
Tre saker jag vill göra innan jag dör: bli gammal, ha ett roligt jobb, bli jätterik
Tre saker jag kan: rida, baka, laga mat - inte alla som kan de ;)
Tre saker jag inte kan: my-ck-et
Tre saker jag tycker att du ska lyssna på: musik, vad andra har att säga, dig själv
Tre saker jag skulle vilja lära mig: ma-ss-a
Tre favoriträtter: spaghetti och köttfärssås, kyckling, pizza

Sömn-testet

- Vad har du på dig när du sover? någon av pappas t-shirt, trosor
- Hur sover du helst? på sidan helst intill en vägg
- Hur många kuddar har du i sängen? 3st
- Kommer du ihåg vad du drömmer på nätterna? ja, ibland
- Har du drömt “sann-drömmar” någon gång? Känns bara så ibland!


Bättre

äntligen är min design klar efter ett x antal timmar, puuuuh

Jag vill till skolan imorgon, snälla kan inte febern gå över snart...

Modetestet

Beskriv din stil med 3 ord. Vanlig, varierande, ?
Vad innebär mode för dig? Det man själv gillar.
Vilka är dina favoritaffärer/ butiker? H&M, dom har det mesta.
Shoppar du second hand? Nej, vet ingen bra sån affär, skulle vara roligt!
Vad är din favorit i höst? stickat
Hur mycket shoppar du för i månaden? helt olika från 100kr-1000kr.
Dyraste plagget respektive billigaste? dyraste: 1499 - billigaste: 49:-
Tror du att du kommer att kunna shoppa lika mycket om 10 år som du gör idag? Tror jag kommer shoppa mer då.
Brukar du tröstshoppa? haha ja det händer.
Högklackat eller lågklackat? lågklackat, tycker jag blir för lång i högklackat.
Vilket blir ditt nästa köp? stövlar
Vilka är dina stilikoner? alla möjliga, folk på stan, kändisar, kompisar - alla
Favoritplagg just nu? Jadu..
Favoritaccessoarer? armband, halsband

bli frisk!

Varit hemma från skolan mån-tis för att jag har feber och är förkyld men nu börjar de nog ge sig äntligen! Ska äta lite mat nu och sen kolla på någon film..

Ikväll kommer Christofer till mig, då blir jag frisk direkt haha..<3


Trevlig dag

Hej på er!

Skolan var bra och rolig idag. På choklad och konfektyren gjorde jag och Michaela hallon tartlette och efter skolan gick jag och Elin till Lagerhause för att kolla. Finns ju massor man vill ha men köpte bara lite doftljus och badgrejer och en sak till min bästaste pojkvän :D vad det är får han se imorgon haha.. roligt är det i alla fall!



När jag kom med tåget till Mjölby och vi hämtade kinamat på Thai Hoa och sen åkte vi hem och åt till halvåtta hos mig, mys!




food

Har legat och kollat på tv från 19.30 - 22.00 och det var bara program som handlade om mat (halvåtta hos mig, tinas cook along och matakuten). Kom då på mig själv att jag inte ätit någon kvällsmat och nu när klockan är typ halv elva så känns det onödigt fastän att jag är jääädrigt hungrig.

Imorgon har vi idrott och svenska sen ska jag hem och göra köttfärspiroger och kycklingpiroger, efterlängtat. Ska lägga ut världens bästa recept på det imorgon. Jag lovar det är värt att prova!



Just det, en sista grej.
Jag gjorde en inbakad fläta imorse och på svenskalektionen lät det såhär:
Läraren - vilken fin fläta du har
jag - tack
Läraren - vem har gjort den på dig?
jag - eeh jag själv
Läraren - jaha, den var så jämn och fin.

ööh, ja precis så tänkte jag då. Vaddå? menar du att du inte trodde det om mig? Vilka höga tankar du har om mig Kerstin :)

Bloggar

Tänkte visa några av dom bloggar jag följer bara för att ;)


www.gracekarry.blogg.se


www.foorsberg.blogspot.com


www.JESpettersson.blogg.se


www.nmatildajohansson.blogg.se


www.sannawohlin.blogg.se


www.sjrebecka.blogg.se


www.somuchisnotenough.blogg.se


www.nathaliefornander.blogg.se


www.towebergman.devote.se




baka kaka

 

När jag kom hem så borde jag ha pluggat men nejdu jag satte igång och bakade istället, tigerkaka. Var längesen jag gjorde det och den blev jättegod!

 

 


dyra vinterjackor

Snart är det ju dags att ta fram vinterjackan!

4999:-

Kanske en aning dyr men den är så snygg!

 

6599:-

Snäppet dyrare.



2999:-
billigare i skillnad mot de andra.
kanske?

walking in memphis

Dagen började inte bra, inte alls bra faktist. Mådde verkligen illa som bara den och att stå upp i ett varmt bageri hela dagen gör ju inte saken bättre.. Men jag klarade det, var tyst hela dagen typ blev bara värre när jag pratade haha.. Men jag hade tur att jag hann med tåget så kom hem en timme tidigare så då åt jag!

Världens mest bästa sak som hänt idag är att jag helt plötsligt lärde mig att göra inbakad fläta på mig själv, jag har bara kunnat i luggen men nu gick det att göra med hela håret med.. ÄNTLIGEN HAHA, har försökt i flera år men nu helt plötsligt gick det även fast inte resultatet blev allt för snygg, äsch det var ju slarvigt ;)

Har bara kunnat göra på andra jämt men nu jädrar, nu gick det!


RSS 2.0