same

Haft ont i min vad i en veckas tid ungefär nu, när jag springer så känns det verkligen mycket. Det gör skitont. Undra vad det kan vara jag som verkligen börjat tycka det är kul att springa nu.. och på Tisdag har vi fridrott på idrotten, hoppas det går över!




Imorgon efter skolan kommer mamma in till Linköping. Blir Ikea och lite shopping.. behöver ett par nya converse. Problemet är bara vilka jag ska ha av dom här två.

Sammanfattning av helgen

När man går ut ur duschen med nyrakade ben och med hår som är lent utav inpackning, då mår man bra.

Gårdagen var jättemysig. Jag och Christofer åkte in till Linköping där vi åt och gick på bio, den nya beckfilmen som verkligen är sevärd. När vi kom hem lite senare på kvällen så spelade vi lite kort med mamma och pappa och sen blev vi sugna på glass så vi åkte till Mc Donalds men jag frös jättemycket när vi kom dit så det fick bli varm choklad istället. När vi kom hem somnade vi på stört.

Idag gick jag upp jättetidigt, klockan 08.00 och jobbade. Senare åkte jag mamma och pappa till Motala för att dom skulle provköra någon bil, skitsnygg. Efter det skulle vi äta på någon restaurang men den var stängd så vi åt någon annanstans. När vi var klara med det åkte vi hem och då gick jag och Crille ner till idrottsparken och kollade på Alice match, dom spelade mot Mantorp och det blev lika (3-3). Efter den matchen gick jag och tränade med mamma och pappa.

Kanske inte så roligt inlägg? men har inte mycket annat att skriva om och jag ville ju skriva någonting haha..

Lite olika bilder kanske alltid är lite kul.

Josefin och Alice - mina fina kusiner!

 






En gång är ingen gång

Skolan hela dagen, eller 10.00 till 14.30 (= tre lektioner)
Naturkunskap, Idrott, svenska.

Åkte till Vadstena när jag kom hem, till Christofer. Åt spaghetti och köttfärssås, sen sprang vi tycklingerundan som är ungefär 3-4 km? Satt vid vattnet en stund också och då ser vi massa kort och två getter lösa haha.. Har bild på det som kommer någon gång.

Förövrigt så fick jag reda på ind. valen idag!! Eller visste vilka det var men inte när dom startade så alltså på måndagar och fredagar har jag inget för det börjar 16 November.. JAG ÄR GLAD! så mitt schema ser ut såhär tills 16 November



Du har allt

Det är du som stannar när allt annat sviker.


förändring

Ändrade headern, den andra blev för tråkig och opersonlig.

Den här får duga för några dagar men ska göra någon lite mer avancerad när jag har tid någon dag. Photoshop har blivit mitt nya intresse haha! Jättekul att göra saker åt andra också och när de uppskattas.

Men idag vart det skolan. Började 12.30 med svenska sen naturkunskap och sedan samhällskunskap. Det är bara naturkunskapen som jag verkligen inte gillar.. Har aldrig gjort heller.


Jag och Christofer var ute och gick.
tog på mig hans keps, tröja och solglasögon
sen "TA KORT PÅ MIG NU"

Hemskt

Gick in till toaletten för att borsta tänderna och möts av en stor spindel en sån där äcklig med stor kropp, euw. Tog ett papper och mosade till den och spolade ner den i toaletten. Borstade tänderna och skulle gå ut och Tindra står framför dörren så trodde det var någon som stod det. Blev skiträdd så jag hoppade till och skrek.

Detta var ingen rolig tandborstning. det var läskigt och äckligt istället.


Mycket bra helg

Har inte skrivit på hela helgen kom jag just på så det är väl bäst att jag slänger in ett inlägg..

I Fredags var det grillfest här som alla andra år, Familjen Johansson och några andra så det var trevligt. Inte träffat Matildut på jättelänge så vi hade lite att ta igen.. Skrattet tog vi nog igen i alla fall, ja herregud vad vi skrattade haha!

Igår alltså i Lördags så fyllde janette så jag och resten av familjen + Christofer åkte dit.. god mat och dricka och jätteroligt faktist.. Även om det var mest vuxna och lite mindre barn. Crille och jag hängde i baren hela tiden så efter några drinkar vart allt mycket roligare.. det där lät inte så bra haha men det var det. I bilen påvägen hem spelades det Eddie Meduza hahaha endast pappa och jag som tycker det är dugligt så vi sjöng som bara den.




Elin + Matilda

Matilda har varit här ikväll, går inte att inte skratta med henne alltså.. herregud

Spelade in lite filmer på skämt haha så varsågoda



haha roligaste kvällen på länge!

Andra året på livsmedel

Nu är jag hemma efter ännu ett träningspass...

Första dagen i skolan var idag, första dagen som tvåa om ett år den här dagen så är det mitt första år som trea och jag vill verkligen gå i trean. Sista året och tänk våren i trean, det blir nog rätt fartfyllt.

Imorgon har vi kallkök hela dagen och jag slutar vid 13.30. Hoppas verkligen jag hinner med 13.50 tåget. Men antagligen inte.. Hinner inte byta om OCH gå till station på 20 minuter klarar jag det då är jag verkligen snabb.. ska fasen klara det nu haha!

En tråkig sak - Idag när jag letade efter mina betyg från ettan så hittar jag dom inte någonstans, vart kan dom vara? Jag måste ju se när serveringskursen börjar ju! Får leta reda på Kerstin (mentorn) imorgon helt enkelt.


Dagens outfit haha?



Tips är bra

På Blondinbellas blogg så stog det att hon använde ett torrschampo från proffs och jag som inte vill tvätta mitt hår varje dag (det ska man inte göra heller) tyckte att detta lät väldigt bra och billigt var det ju med.. ynka 45 kronor på kicks. Det var ett jättebra inköp och när det tar slut ska jag direkt köpa ett nytt.

På Stine-lees blogg stod det om hur man rengör sina sminkborstar och jag har alltid bara tagit lite tvål och vatten för att rengöra dom men vattnet blir inte särkilt skitigt av det och jag har alltid undrat varför mina sminkborstar är så rena haha.. Men så testade jag idag hennes tips som var att använda sig utav yes diskmedel och herregud vad vattnet var skitigt.

Bilden är klickbar..





photoshop

Testade photoshop förrut, gick ju sådär haha
Ser väldigt blek ut på första bilden och den andra bilden ser jag väldigt brun ut på haha



Vilken mysig kväll

Hamnade hos Christofer vid 18.00.. övningskörde från skge - vadstena, gick jättebra förrutom att jag kanske inte är någon höjdare på att växla. När jag anlände lagade vi lite mat och gjorde allt och ingenting. Nu ligger jag här med tända ljus och hör blåsten utifrån.. mysigt om jag får säga det själv. Fast Christofer saknas och han kommer om kanske sisådär några minuter..



Värt det



Igår när jag var inne på store 4 i mjölby så såg jag en sån här väska där. Men den fanns tyvärr bara i rutig och det vill jag inte ha. Den kostade 320:- där så det var ju lite billigare än den jag beställde eftersom jag kände ett starkt behov av att äga en sån. Behöver en vettig skolväska med faktist. Gick in på Nelly.com och där fanns den ju så den kostade 457 med frakt. Det är det värt faktist.

där du

Tränade för fjärde gången denna vecka idag. Trodde aldrig jag skulle orka eller ha lust med det.. Ska träna imorgon med sen får träningen vänta tills på Tisdag. Imorgon ska vi bort på dagen och på kvällen ska jag äntligen åka till Vadstena. Ibland kan 3 dagar kännas som en evighet alltså haha..

Nu ska jag ut och kolla vad dom andra gör.

Klockrent


Snälla ge det ett försök, han är så sjukt rolig haha!
Alla skämt är så klockrena.


mini-shopping

Skulle åkt till Linköping idag men jag orkade inte, har jätteont i huvudet..

Så pappa och jag åkte in till Mjölby iaf och jag hittade inte så mycket men lite grann. Träningsbyxorna var perfekta, jättesköna.


jobbigt

Jag har ett problem. Imorgon vill jag träna men för att jag ska kunna göra det så måste jag gå upp vid 07.30 och då måste jag nog gå lägga mig nu men jag kan inte, för jag är inte ett dugg trött.. Dagens i-landsproblem alltså haha!




I got it

Ikväll har jag, mamma & pappa grillat hamburgare bara (vart så sugen på det under dagen). När vi ätit klart spelade vi läggpoker, ett jättekul kortspel tycker jag. När vi tröttnade på de gick mamma och jag o kollade på filmen Bolt. Även fast det varken är någon "vuxenfilm" eller "ungdomsfilm" så var den faktist jätterolig..

Imorgon tänkte jag följa med my parents till Linköping/Mjölby. Dom skulle kolla lampor eller något till altanen..

sjukt



Sjunga kan hon iaf, en sak som är säker!

gymmet

Var på Östenssons för en stund sen och skulle köpa något att äta och det fick bli någon pastasallad. Den var faktist jättegod brukar tycka att dressingen smakar mjöligt men inte den här inte!

Ska iväg till gymmet strax men måste bara få ner maten lite först annars får jag säkert håll och det är inget skönt. Blir nog kondition idag bara, det behövs nu när vi springer på idrotten i skolan haha.. Min kondition har blivit väldigt mkt sämre så det är ett måste.


The truth

'













Var tvungen att göra frågorna i word, därför ser det förjävligt ut haha

Kycklingsallad

Gjorde den efterlängtade kycklingsalladen idag till mamma, pappa och mig. Den är jätteenkel och snabb att göra.

4 port.
Ingredienser:

150g pasta
1 grillad kyckling
150g bacon
½ huvud isbergssallad
3 tomater
1 bit purjolök
3 franska

Dressing:

1 msk vinäger
1 pressad vitlöksklyfta
2 msk hackad persilja
3 msk olja
salt & peppar

1. Sätt på vattnet till pastan och låt koka upp
2. rensa kycklingen och dela i mindre bitar
3. Stek bacona så dom blir knapriga
4. strimla salladen, klyfta tomaterna och skiva purjolöken.
5. rör ihop ingredienserna till dressingen och blanda till sist ihop allting i en skål.

Servera gärna med ett bröd till.







Love is understanding

Jag är jättetrött så måste nog gå och lägga mig snart men Christofer är inte trött och jag vill inte somna ensam inatt! För det kommer jag få göra de 4 senaste dagarna..


Det började spöregna igår när vi hade
handlat, det haglade och det var skitstora
"iskulor" det gjorde väldigt ont.


Lilla Sälen, han är lite lustig men världens
goaste katt haha som ni kanske ser?


vid tolvsnåret blev vi lite hungriga

söderköping

Här kommer lite bilder + en film på pappa när han missade hela tiden haha
han var ju sååå bra













Nu kör vi!!

Från och med idag så är det viktväktar-mat som gäller hela hösten för mamma och pappa, jag hängde på jag också!

Imorgon köper mamma ett nytt familjekort på gymmet och sen kör vi hårt haha, alla är lika taggade..

Slanke Sven

Just det! Igår på kräftskivan så sa's (kan man skriva så?) det lite roliga saker, eller okej.. jag tyckte det var roligt i alla fall. Det började med att mamma och pappa hade köpt en ost på Skänninge marken med namnet "slanke Sven" men när mamma sa att hon hade köpt "Slanke Sven" så sa Cilla, jasså det var en korv alltså? hahaah och det kan man ju tolka hur man vill!

Efter en stund sa pappa att de kändes som det brann bakom honom för att det var så varmt så han kollade bakåt och så stod ett ljus på fönsterbrädan så han hade ju faktist en poäng där, att det brann alltså..

Detta låter inte alls roligt men det var roligare igår haha. Eller är det bara jag/min släkt som har dålig humor?


bad, film, saknande

Har legat vid lundbybadet hela dagen idag med mamma och pappa, jag och mamma simmade även 1000m så lite motion har jag fått idag med. Inte orkat göra någonting annat idag så ska lägga mig och kolla på filmen "it's a boy girl thing" Den verkar jätterolig, hoppas den är det också.

Saknar Christofer en aning också men honom får jag träffa imorgon i alla fall!


så det kan bli

Det har varit mysigt ikväll men nu har jag ont i magen efter kräftorna, tål det icke egentligen men det är ju så gott så man får offra sånt där ibland. Hur ofta äter man kräftor liksom?

Måste berätta en sak om mammas vän som jag hörde, en väldigt rolig sak, så om ni är intresserade så fortsätt läs!

Hon och hennes man hade precis gift sig och skulle åka till ett lyxhotell i new york. På hotellet hade dom fått lite information om att man inte skulle åka ensamna i hissarna eftersom det fanns mycket tjuvar och sånt på dessa hotell. Men på något sätt hade hon tagit hissen själv i alla fall. När hon står där så kommer en svart man in och då blir hon rädd och helt plötsligt säger han "down" och hon som är rätt rädd tror ju att han menar att hon ska lägga sig ned haha så hon slänger sig ner på golvet i hissen och han börjar bara skratta. Hon inser ju att han menade att han ville ner några våningar. Efter det vet jag inte riktigt vad som hände men sen när hon sovit en natt där och ska gå ut eller någonting så har hon fått en lapp från receptionen och där står det på engelska "jag fick mig ett gott skratt / Eddie Murphy"

Tror ni man blir lite förvånad eller? Jag hade nog heller inte känt igen honom även fast jag vet vem han är.. vem tror att man ska träffa på honom?



töntigt?




Varför kan inte människor få ha den stil dom vill? Hur kan det störa folk så mycket? Hur kan folk klaga så mycket, är det för att dom inte själva vågar ha en speciell stil. Men hur roligt skulle det vara om alla såg likadana ut? Man måste våga testa nya saker utan att folk ska klaga. Det kan inte bara vara jag som tycker det eller?

Nu på senaste tiden har det ju kommit någon stil som kallas "partillejohnnys" och jag erkänner, jag tycker inte det är snyggt med 10 toffsar på benen och jag tycker inte om när killar använder smink men det är ju inte mitt problem och människor får se ut hur dom vill enligt mig. Men med partille-johnnys? det enda jag tycker är speciellt för dom är väl toffsarna? många använder smink, många har "spretigt" hår och det kan dom få ha utan att folk lägger sig i.

Kommer ihåg när det var någon ny stil kom som kallades "emo", det typiska var väl att dom enligt många skärde sig och var svarta runt ögonen och hade en svart klädstil men om dom själva tyckte det var snyggt så fattar jag inte varför någon annan måste förstöra det dom kanske känner sig bekväma i.

Du är lika mycket värd som alla andra oavsett vilken stil du använder dig utav. Tänk på det!

Bara för att

Tänkte lägga in lite låtar bara för att jag har lite tråkigt


Discocrew - Husvagn

fick lite bråttom så blev bara en haha :D

Tänk vad lite musik kan göra

Hittade den här i musikmappen och det var ett tag sen jag lyssnade på den med och vet ni vad!? jag blev jätteglad och fick lite mer energi så nu måste jag göra något haha


tycker inte om

usch, vet inte vad det är med mig idag.. blir jättesur eller snarare ledsen för vad som helst och mår allmänt lustigt, hoppas det bara är idag. Om någon säger nått till mig så känns det som om dom menar de på ett taskigt sätt. Ska lägga mig och vila lite nu är proppmätt!

och mamma är tjurig



snabba ryck

Kamerasladden är hos Christofer så det blir inga bilder idag tyvärr..

Nu måste jag göra mig iordning har 21 minuter på mig haha.. ha en fin kväll

oneeedigt

Idag blir det att åka och bada med mamma och pappa någonstans och ikväll kräftskiva!


kvällsinlägg

Vet ni? Jag sitter ute på Emils lilla veranda just nu med popcorn för att det är så sjukt varmt i hans lilla stuga som jag bosatt mig i nu igen haha men sover bara här när Christofer sover hos mig annars är det lite läskigt hihi!

Idag har jag pappa och Crille (den lille) varit i Söderköping, vi åt glass på smultronstället och jag blev mätt så fort jag fick se glassen. Tog någon dumle kola, Crille med och pappa tog någon häftig med rök (han ska för det mesta alltid vara värst). När vi ätit klart så spelade vi lite minigolf och det gick ju rätt så skapligt serru! Åkte hem efter det och efter några timmar åkte vi till Mjölby och hämtade thai-mat, MUMS

Imorgon ska vi ha kräftskiva här så det kommer lite folk och imorgon ska jag lägga in bilderna från denna dag så lägger upp det på bloggen då! Ha en mysig kväll..

googlade på glassarna vi åt! Ingen mer glass för i år?





Christofer + östgötska + motala

Det fick bli Motala idag åkte in vid två-tiden med Christofer och kollade lite.. hittade ingenting först men sen vart jag desperat så jag köpte en dyr kofta, den var inte värd så mycket enligt mig men jag ville verkligen få med mig något! Och eftersom dom där koftorna jag la upp igår inte fanns så ville jag ha den ännu mer. Köpte även solpuder och rouge och ett rosa nagelnack så någonting blev det!

På vägen hem pratade Crille överdriven östgötska, det var wuätt så kul!





viktväktarna

Nästa vecka ska Mamma och pappa börja med viktväktarna och jag hänger på fast bara med själva maten osv. Jag tänker inte gå och väga mig haha.. Men känner att jag måste börja äta helt rätt nu och sluta med alla fusk.. och 1 september ska mamma köpa familjekort till gymmet så det här ska nog gå bra, svårast är ju första veckorna men det är bara att kämpa!



Kram på er

Längtar tills det blir mörkt tidigt på kvällen

Hittade jättesöta koftor och lite andra småsaker när jag kollade runt lite på internet förrut


Så imorgon får det nog bli att åka in till Motala en sväng med Crille, vart väldigt shoppingsugen.. Jag har handlat väldigt mycket den här sommaren, min garderob har sagt stopp men inte jag, kommer jag aldrig att göra heller för den delen hihi..




Motala

Åkte in till Motala vid 13.30 och åt, spelade äventyrsgolf och tog en glass vid kanalen.

Och vem vann på golfen? jo jag, vem annars haha?


sovdags

Även fast jag inte ser så trött ut så måste
jag sova nu annars sover jag ju bort hela
lördagen och det vill jag ju inte?

Uppdaterat 7 gånger idag ungefär haha men
när man inte har något att göra så är det riktigt roligt
Jag tycker om när folk uppdaterar ofta, vad tycker ni?
(ingen som kommer kommentera ändå för aldrig gör nån det)


Liseberg




Stockholm





Trevliga dagar med familjen!

RSS 2.0